Sanne

Mijn naam is Sanne Heesbeen en sinds 2013 voorzie ik organisaties in een flexibele, ondersteunende kracht bij ontwikkeling en uitvoering van evenementen. De focus ligt hierbij op samenwerken, kennis delen, samen doelen bereiken en flexibel inzetbaar zijn binnen een grote diversiteit aan organisaties.

Met passie voor lijstjes, draaiboeken en begrotingen verzorg ik de volledige uitwerking en uitvoering van jouw evenement. Ik werk op een persoonlijke en proactieve manier samen met jou om zo veel mogelijk uit je evenement te halen, waarbij je zelf geen stress of hectiek hoeft te ervaren.

Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat de samenwerking leuk en uitdagend moet zijn en het resultaat perfect!

Photo: Lotte Schrander

Projectmanagement

In de rol van projectmanager ontzorg ik op mijn eigen wijze, speel ik op een unieke manier spin in het web en combineer ik alle facetten van jouw evenement met elkaar tot een perfect eindproduct. Met oog voor detail, kennis van zaken, verantwoording voor het budget en jouw doelstelling voor ogen ben ik de constante, betrouwbare factor bij de organisatie van jouw evenement.

Siteproductie

De site producent is de spin in het web, heeft een helikopterview en biedt inzicht in de ontwikkeling van het evenement. Daarnaast adviseer ik over alle technische en logistieke uitdagingen rondom jouw evenement. Ik verzorg de logistieke planning, maak begrotingen, verzorg tekeningen, doe locatieonderzoek en ontwikkel documenten zoals het draaiboek, de veiligheids- en calamiteitenplannen en het verkeersplan.

Photo: Lotte Schrander
Photo: Lotte Schrander

Tekeningen

Bij het ontwikkelen van evenementen is een goede tekening van buitengewoon belang. Deze tekening is ten alle tijden het uitgangspunt voor de ontwikkeling van een locatie. Hierin worden alle voorzieningen opgenomen en wordt de opzet en uitvoering duidelijk. Deze tekeningen zijn ook geschikt om de vergunningsaanvraag te ondersteunen en politie, brandweer en GHOR inzicht te geven in de opstelling, indelingen, veiligheidsmaatregelen en verkeersdoorstroming.

Facaliteiten

Door het huren van materialen maakt het mogelijk om in te spelen op de wens van de organisator om toegespitst in te huren. Hierdoor kan alles geleverd worden wat gewenst is. Of het nu een podium is, licht en geluid, video, hekken, aggregaten, tenten, telefoonlijnen, stoelen, tafels of glaswerk is. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik zoek de beste combinatie voor jouw evenement. Daarbij wordt gekeken naar mogelijkheden, kwaliteitsverhoudingen, budgetten, wensen en wettelijke eisen.

Photo: Lotte Schrander
Photo: Lotte Schrander

Crewmanagement

Het organiseren en bouwen van een evenement kan je haast nooit alleen. Met een groot netwerk van freelancers om mij heen weet ik altijd de juiste aanvullende persoon te vinden om het team compleet te maken en daarmee te zorgen dat de uitvoering tot in de puntjes wordt verzorgd.